SPOR
SPOR Haberleriİstanbul Beylikdüzü’nde “Yogayla Beden Uyanışı” etkinliği
İstanbul Beylikdüzü’nde “Yogayla Beden Uyanışı” etkinliği
İstanbul Beylikdüzü Belediyesi “Yogayla Beden Uyanışı” etkinliğiyle hem zihinsel hem de fiziksel sağlığı destekledi. Katılımcılar alanında uzman eğitmenler eşliğinde yoganın farklı disiplinlerini deneyimle imkânı buldu.
İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü Öğretmen Fedai Altun Spor Tesisi’nde “Yogayla Beden Uyanışı” etkinliği düzenledi.
Sabahın erken saatlerinde başlayan ve yoğun ilgi gören programda katılımcılar, uzman eğitmenler rehberliğinde yaptıkları yoga hareketleriyle hem bedenlerini esnetme hem de ruhlarını dinlendirme fırsatı buldu.
Etkinlik boyunca yoganın farklı disiplinleri tanıtılarak katılımcıların çok yönlü bir deneyim yaşaması sağlandı.
YOGANIN FARKLI DİSİPLİNLERİ BİR ARADA
Program kapsamında yoga eğitmenlerinden Sinem Çınar “Beden Farkındalığı ve Yüz Yogası”, Ceylin Kocaoğlu “Ying & Yang Yoga”, Buket Öz ise “Kundalini Yoga ve Mindfulnes” uygulamalarıyla katılımcılara rehberlik etti.
Etkinliğin bir diğer bölümünde ise Kardiyoloji Uzmanı Dr. Özgür Öz, “Nefes ve Stres Yönetimi” başlıklı sunumuyla katılımcılara günlük yaşamda uygulanabilecek pratik bilgiler verdi. Etkinlik sertifika töreni ile sona erdi.
-
Erdoğan, İspanya Başbakanı Sánchez ile görüştü -
Somali Deniz Görev Grubu koruma görevini sürdürüyor -
Bursa’nın LGS şampiyonları Vali Ayyıldız tarafından ağırlandı -
Jandarma Asayiş Bot Timleri Antalya kıyılarında denetimde -
Özgür Özel: Yeni partimizi kuruyoruz, ana muhalefet yolumuza devam edeceğiz -
Kılıçdaroğlu, Özel'in açıklamaları ardından TBMM'de... Kılıçdaroğlu, Kurtulmuş ile görüştü -
Van Gölü için sürdürülebilir gelecek vurgusu... İnci kefali ve ekosistem koruma gündemde -
Enez’de çevre ve altyapı talepleri gündemde

